Live Betting

Hva er live betting

Live betting er noe som er kommet i den senere tid. Dette kan også kalles in-play-betting. Her har du muligheten til å plassere veddemål mens begivenheten er i gang. Ved vanlig betting så kan du plassere veddemålet frem til en fastsatt tidsfrist, men etter dette er det ikke mulig å legge inn flere veddemål. Dette er den største og en av veldig få forskjeller mellom betting og live betting. Når du vil plassere dine veddemål, er du da ikke lenger låst til å plassere dem før begivenhetene starter, men du kan fortsette å plassere veddemål mens kampen eller begivenheten er i gang. Du kan stort sett spille på mye av det samme som ved vanlig betting, og du har fortsatt frister å forholde deg til. Eksempelvis kan du kun spille på første scoring frem til den skjer. Dette vil føre til at det blir veldig mye mer spennende å spille på nettet. Med mobiltilpassede nettsider kan du til og med plassere veddemålene fra tribunen mens du ser på kampen. Tenk for et rush du kommer til å føle når det nærmer seg kampslutt og du ser at du kommer til å vinne! Tennis og fotball er blant de mest populære idrettene å spille live betting på. Så nå er du ikke lenger nødt til å dra til en kiosk for å kunne levere tippingen din, for du har den i lomma når du vil og hvor du vil!

Betting odds
live betting

Hva med odds og vinnersjanse på live betting

Når du spiller vanlig tipping, eller betting, så er oddsen satt før begivenheten starter. Du har kun informasjon og statistikken klar frem til du må plassere veddemålet. Oddsen forandrer seg derfor relativt sakte og lite. Når det kommer til live betting, snakker vi om en helt annen arena. For de fleste begivenheter med korte og få pauser, er det mulig å plassere veddemål gjennom hele begivenheten. Dette gjør da at oddsen forandrer seg litt hele tiden. Den forandrer seg raskere jo flere det er som leverer veddemål på begivenheten. Dette gjør at det kan være lurt å være så rask som mulig om du er sikker på resultatet. De som spiller live betting og blir gode på det, vil nesten alltid finne noe de vil og kan spille på. Markedet forventes å vokse seg større og bedre i tiden fremover.

Fordeler og ulemper med live betting

Når man tenker på betting og live betting så er det noen fordeler og ulemper ved begge deler. Det kan også være vanskelig å si om den ene er bedre enn den andre. Dette fordi det ofte går mye på personlige preferanser og hvor mye spenning man ønsker å oppnå. For den gjennomsnittlige spilleren så kan det heller virke som at man utfyller hverandre mer enn man konkurrerer med hverandre. Det skapes flere muligheter når du både har tilgang til vanlig betting og live betting. Når det kommer til noen klare fordeler og ulemper, så er det klart at den spenningen og engasjementet du oppnår med live betting, vil du aldri kunne få med betting. Det er hardt å overgå følelsen av det å plassere et veddemål fra tribunen og deretter heie laget frem, samtidig som du ser at tiden nærmer seg slutten og de trenger et mål til. En annen fordel er at du får flere spillemuligheter. Kanskje den største fordelen er at du kan rette eventuelle feil veddemål du gjorde på vanlig betting før kampen startet. Ser du at du tok feil, så kan du plassere live betting for å redusere tapet.

Når det kommer til ulempene, snakker vi om kortere betenkningstid før du må plassere veddemålet. Du har ikke like god tid til å sette deg inn i informasjonen som ved vanlig betting. Det vil også være vanskeligere å vinne stort fordi oddsen ofte er lav. Du har andre oddsbetingelser å forholde deg til enn ved vanlig betting. Men når det er sagt, har du aldri prøvd live betting før, så er det verdt et forsøk! Du vil fort merke at det vil gi deg en helt ny dimensjon når det kommer til spenning og følelser. En annen ting du kommer til å merke, er at du får dobbelt så mange muligheter for spill på den kampen eller begivenheten du ønsker å spille på.